Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO, România – Țara Galilor 2-0 (0-0) | „tricolorii” mici, pas imens spre Euro 2019!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Tricolorii mici” au făcut un pas mare spre calificarea la Campionatul European din 2019, în fața unei asistențe record, la Cluj-Napoca, victorie cu cu Țara Galilor 2-0 (0-0, într-o atmosferă de vis.

Pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” au fost 12.588 de spectatori,  un record pentru „tricolorii mici”, în ultimele trei decenii, echipa lui Mirel Rădoi obținând o victorie conturată în actul secund prin golurile marcate de Man (54, a împins balonul în plasă din careul mic) și Pușcaș (71, după o superbă acțiune individuală).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Meciul unei generații, câștigat nu fără emoții, a apropiat naționala de tineret de turneul final al Campionatului European din 2019, din Italia, micii tricolori mai având nevoie de o remiză în ultimul joc, la Ploiești, în 16 octombrie, cu Liechtenstein.

Ultimul turneul final la care o selecţionată a României U21 a participat a fost cel din 1998, organizat chiar de România, iar antrenor era Victor Piţurcă.

România: I. Radu – R. Boboc, A. Rus, Pașcanu, Fl. Ștefan – Nedelcu, Cicâldău – Man, I. Hagi, Fl. Coman – A. Ivan; rezerve: 12. Căbuz – Ghiță, Pușcaș, Ad. Petre, Moruțan, Oaidă, A. Ciobanu. Antrenor Mirel Rădoi

[nggallery id=6264]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea