Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Ce fac bugetarii bine plătiți în timpul programului de lucru: Director din primărie, spălat pe picioare de femeia de serviciu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O fotografie în care apare un director din cadrul Primăriei Târgu Jiu a stârnit un val de controverse în mediul online. O angajată, femeie de serviciu, pare că-l spală pe picioare pe șeful său, chiar în biroul acestuia.

În fotografie, este directorul Direcției de Patrimoniu cu un picior într-un lighean și celălalt pe genunchii femeii de serviciu. Pe masă, se văd chiar și o sticluță de ojă și acetonă, ca și când directorul s-ar pregăti pentru pedichiură.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Întrebat de jurnaliștii Digi24 de această situație, directorul a explicat că fotografia a fost făcută în urmă cu doi ani. Angajata din imagine ar fi vrut să-i bandajeze piciorul, după ce l-ar fi luxat la un meci de fotbal, iar în lighean era gheață.

Directorul, care a mai fost cercetat de Comisia de Disciplină de două ori în doi ani, va da din nou explicații după acest scandal. Ultima dată, a luat câțiva angajați să-i cosească iarba din curte, în timpul programului.

Sursa Digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament

Bogdan Ilea

Publicat

în

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament România este a 3-a țară cu cea mai mică speranță de viață din UE, doar două țări fiind mai slabe la acest capitol decât noi. La partea opusă a clasamentului se află țări precum Spania sau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea