// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Ce fac bugetarii bine plătiți în timpul programului de lucru: Director din primărie, spălat pe picioare de femeia de serviciu

O fotografie în care apare un director din cadrul Primăriei Târgu Jiu a stârnit un val de controverse în mediul online. O angajată, femeie de serviciu, pare că-l spală pe picioare pe șeful său, chiar în biroul acestuia.

În fotografie, este directorul Direcției de Patrimoniu cu un picior într-un lighean și celălalt pe genunchii femeii de serviciu. Pe masă, se văd chiar și o sticluță de ojă și acetonă, ca și când directorul s-ar pregăti pentru pedichiură.

Întrebat de jurnaliștii Digi24 de această situație, directorul a explicat că fotografia a fost făcută în urmă cu doi ani. Angajata din imagine ar fi vrut să-i bandajeze piciorul, după ce l-ar fi luxat la un meci de fotbal, iar în lighean era gheață.

Directorul, care a mai fost cercetat de Comisia de Disciplină de două ori în doi ani, va da din nou explicații după acest scandal. Ultima dată, a luat câțiva angajați să-i cosească iarba din curte, în timpul programului.

Sursa Digi24.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419