Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

FOTO, Volei Alba Blaj – CSM Lugoj 4-0, în primul meci la Cupa Blajului

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

După ce a câștigat, pentru al doilea an la rând, Cupa Timișoara, Volei Alba Blaj, vicecampioana Europei, organizează în weekend a patra ediție a “Cupei Blajului”. Formația din „Mica Romă” a câștigat, lejer, scor 4-0, cu CSM Lugoj, partida ce deschide ediția a 4-a a Cupei Blajului.

Volei Alba Blaj a câștigat toate cele patru seturi ale meciului cu CSM Lugoj, în primul meci al ediției din acest an a „Cupei Blajului” la volei feminin. Vicecampioana Europei s-a impus cu 4-0 (25-16, 25-18, 25-15, 25-17), într-o oră și 35 de minute de joc.
Pentru meciul de astăzi, Darko Zakoč a mizat pe următoarea echipă: Aleksandra Cirovic* – Ioana Baciu, Nađa Ninković (cpt.), Ana Lazarević, Katerina Zhidkova, Sara Hutinski – Suzana Ćebić (libero 1), Marina Vujović (libero 2). Au mai jucat: Sonja Newcombe și Cu probleme medicale, Lucie Smutná și Nneka Onyejekwe nu au evoluat în această partidă.
*
Pentru echipa blăjeană, pe postul de coordonator a evoluat Aleksandra Cirovic (21 ani), ultima dată la Vizura Belgrad, jucătoare aflată în teste la vicecampioana Europei.

Din păcate, deoarece Știința Bacău a declinat în ultimul moment participarea, după ce a confirmat inițial, organizatorii au fost puși în dificultate, cautând o echipă care să înlocuiască în ultimul moment formația lui Grapă. S-a vorbit și de Poli Iași, dar, în cele din urmă, din diverse rațiuni, turneul se va disputa cu numai trei echipe la start, Volei Alba Blaj, UVT Agroland Timișoara și CSM Lugoj (ce s-au întâlnit și weekendul trecut în Banat). În consecință, și programul va surveni modificări, urmând să fie un singur joc în fiecare zi, vineri și sâmbătă, de la ora 18.00 (în loc de două cum fusese stabilit inițial), în Sala “Timotei Cipariu” (intrarea liberă), iar duminică, 7 octombrie, de la ora 11.00. Astfel, fiecare meci va avea cel puțin 4 seturi, iar în cazul în care va fi egalitate, 2-2, se va juca un set decisiv. Program „Cupa Blajului” 2018: *vineri, 5 octombrie, ora 18.00: Volei Alba Blaj – CSM Lugoj; *sâmbătă, 6 octombrie, ora 18.00: CSM Lugoj – Agroland Timișoara; *duminică, 7 octombrie, ora 11.00: Volei Alba Blaj – Agroland Timișoara.

[nggallery id=6240]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – ACS Mediaș, derby-ul Seriei 7, pe „Cetate”! CIL Blaj, joc intern cu ACS Tg. Mureș, deplasări pentru Metalurgistul Cugir și CSU Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – ACS Mediaș, derby-ul Seriei 7, pe „Cetate”! CIL Blaj, joc intern cu ACS Tg. Mureș, deplasări pentru Metalurgistul Cugir și CSU Alba Iulia, în runda a cincea din Liga 3 Etapa a cincea a eșalonului terț programează sâmbătă, pe „Cetate”, derby-ul Seriei 7, între primele două clasate, CSM Unirea Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea