Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO/ Peste 500 de cugireni au luat parte la Campania de prevenție, conștientizare a stării de sănătate și testări gratuite, organizată de Farmacia FARMEX

Mondoc Adriana

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Peste 500 de cugireni au luat parte la Campania de prevenție, conștientizare a stării de sănătate și testări gratuite, organizată de Farmacia FARMEX

Pornind de la faptul ca sănătatea oamenilor e neprețuită, Farmacia Farmex Cugir este preocupată  de ani de zile, de acțiuni voluntare, menite să vină în sprijinul celor care simt nevoia să fie ajutați și îndrumați.

Și anul acesta, pe parcursul a două zile, timp de 18 ore, FARMEX Cugir a organizat o nouă activitate demnă de toată lauda, constând într-o atractivă și utilă campanie medicală (realizată cu sprijinul partenerului Alphega – grup internațional al farmaciilor independente), de prevenție, conștientizare a stării de sănătate și testări gratuiite desfășurată sub deviza ,,Un oraș educat, un oraș sănătos”.

În cortul instalat vis a vis de Farmacia FARMEX, situată pe strada Alexandru Sahia, peste 500 de localnici au venit să-și verifice gratuit (cu aparatură modernă de ultimă generație), starea de sănătate. Aici, o echipă de farmaciști în frunte cu managerul farmaciei FARMEX, farmacistul Bogdan Petric, i-a informat pe cei interesați, asupra modului în care pot fi evitate bolile de inimă, bolile pulmonare, le-a fost testată vârsta arterial, respectiv capacitatea pulmonară realizând în acest sens peste 1000 de teste.

”Am avut un timp extraordinar, un timp de suflet in care am facut exact ceea ce facem in fiecare zi in Farmacia Farmex, am ascultat oamenii si le-am oferit pe langa empatia, grija si pretuirea din sufletul nostru, recomandari pentru o viata sanatoasa si sfaturi legate de preventia a doua dintre cele mai intalnite patologii : bolile cardiovasculare si bolile pulmonare. S-au efectuat peste 500 de testari gratuite si au fost acordate 18 ore de discutii extrem de utile in cadrul acestui eveniment al campaniei ,,Un oras educat, un oras sanatos”. Vom continua sa luptam pentru acest lucru, sa investim in acest proiect si sa aratam comunitatii noastre ca la Farmacia Farmex sanatatea pacientului este prioritara si ca suntem o farmacie unde lumea primeste mereu mai mult decat produse farmaceutice”, a declarat managerul Farmaciei Farmex farmaistul Bogdan Petric. Potrivit acestuia, o acțiune de acest gen, ar putea avea loc în cursul lunii octombrie anul acesta.

Am aflat și câteva impresii ale oamenilor care au beneficiat de acest demers, împărtășite Farmaciei FARMEX: ,, Le multumesc din suflet organizatorilor. Sunt singurii care mai fac asa ceva si arata ca le pasa de noi” (D.M. – pensionar); ,, Sunt numarul 1, sunt minunati si le multumim pentru ca mereu se gandesc la noi, oamenii simplii” (L.C. casnică); ,,Nu m-am așteptat la atâta amabilitate și interes din partea farmaciei. Sunt bucuroasă că am aflat lucruri interesante despre starea mea de sănătate” (V.R. salariată). (C.P.)

[nggallery id=6152]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

7 octombrie. Amenajarea Parcului Alba Iulia Nord, din Micești – Orizont: Aprobarea PUD, în ședință „extraordinară”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

7 octombrie. Amenajarea Parcului Alba Iulia Nord, din Micești – Orizont: Aprobarea PUD, în ședință „extraordinară” Proiectul de amenajare a Parcului Alba Iulia Nord ce va fi situat în cartierul Micești – Orizont trece într-o nouă etapă, după cum reiese dintr-un Proiect de Hotărâre inițiat la data de 3 octombrie 2024 de primarul Gabriel Codru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea