Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Propunerea de înființare a unui nou magazin LIDL, la Alba Iulia, reanalizată de reprezentații primăriei. Cum arată noul proiect

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Propunerea de înființare a unui nou magazin LIDL, la Alba Iulia este, joi, reanalizată de reprezentații Primăriei Alba Iulia.

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a scris, pe pagina sa de Facebook, că, recent, în Comisia de Urbanism nu s-a acordat avizul pentru propunerea unui nou magazin LIDL la Alba Iulia, în centru, însă beneficiarul a revizuit prima sa propunere, iar astăzi aceasta va fi reanalizată.

”Pentru cei care nu știu, cu puțin timp în urmă, în Comisia de Urbanism, nu s-a acordat avizul pentru propunerea unui nou magazin LIDL, în centru, pe amplasamentul fostei piețe SIFOR. Azi se repetă analiza. Doar că, beneficiarul a revizuit prima variantă ținând cont de cerințele PUZ-ului din zona centrală. Parter plus două etaje (birouri) cu front la stradă și 110 locuri de parcare. O calitate onorabila, aceea de a pleca urechea și de a ține cont de ce vrea comUNITATEA. Aș putea spune că sunt interesați de o certitudine, aceea de a transforma Alba Iulia în sediu operațional regional. Concluziile le vom afla după ședință”, a scris Hava pe Facebook.

Intenția LIDL de a construi un magazin în centrul orașului a fost cunoscută de la începutul anului.

Discounterul german Lidl este cunoscut pentru faptul că plăteşte cele mai mari salarii, cu 50% peste concurenții direcți şi cu o treime peste media pe economie.

Salariile medii nete lunare plătite de cei mai mari cinci retaileri inter­na­ţionali după cifra de afaceri – Kauf­land, Carrefour, Lidl, Auchan şi Mega Image – va­riază între 2.100 şi 3.100 de lei. Cu excepţia dis­coun­terului ger­man Lidl, sa­lariile se si­tu­ează în ju­rul va­lorii de 2.100 de lei net lunar, în con­textul în care în in­dustrie – în co­mer­ţul cu ri­di­ca­ta şi cu amă­nuntul – media este apro­pia­tă de acest nivel.

Primul magazin LIDL în Alba s-a deschis în 2013. Acesta se află pe strada Lalelelor.

[nggallery id=6109]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea