Rămâi conectat

Curier Județean

Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă: Patru elevi din Alba, eliminați de la proba de limba română pentru că au copiat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Patru elevi din județul Alba au fost eliminați, luni, de la proba de limba și literatura română a examenului de Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă, fiind prinși în timp ce copiau, doi de pe telefoanele mobile, iar alți doi aveau căști de tip handsfree.

Cei patru elevi au fost examinați la centrul de la Câmpeni, unde au susținut BAC-ul mai mulți elevi din Munții Apuseni.

Potrivit calendarului publicat de Ministerul Educației Naționale, marți are loc proba la limba și literatura maternă, miercuri (22 august) proba obligatorie a profilului, iar în 23 august – proba la alegere a profilului şi specializării.

În zilele de 24 şi 27 august se desfăşoară evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, urmată de evaluarea competenţelor în limba maternă în 28 august. Totodată, în intervalul 29 – 30 august, are loc evaluarea competenţelor digitale, iar evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională este programată în zilele de 30 şi 31 august.

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 1 septembrie, până la ora 12,00. În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, între orele 12,00 şi 16,00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 6 septembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FACIAS aduce acuzații grave la adresa poliției: Aparatele DrugTest, risipă de fonduri publice

Bera Larisa

Publicat

în

FACIAS aduce acuzații grave la adresa poliției: Aparatele DrugTest, risipă de fonduri publice Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a acuzat, vineri, Poliția Română pentru risipirea resurselor financiare pe aparate DrugTest care au o marjă de eroare mare. Organizația oferă cetățenilor un model de acțiune în instanță pentru a solicita despăgubiri în urma […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea