Rămâi conectat

Sport

FOTO, VIDEO: ex-uniristul Nicolae Stanciu, recital pentru Sparta Praga – gol superb și două asisst-uri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ex-uniristul Nicolae Stanciu (25 de ani) a reuşit una dintre cele mai bune reprize ale carierei. Duminică, mijlocaşul central a marcat un gol superb şi a oferit două pase decisive în meciul pe care echipa sa, Sparta Praga, l-a câştigat categoric cu Teplice, scor 4-0.

Recitalul internaționalului român a început devreme, în minutul al doilea, cu o centrare perfectă, din care Sural a deschis scorul. Peste un sfert de oră, românul a ieşit din nou la rampă, a centrat genial, cu exteriorul, iar acelaşi Sural a pus capul şi a făcut 2-0. După ce Frydek a marcat pentru 3-0, Stanciu a reuşit şi cea mai frumoasă fază a meciului: a executat perfect o lovitură liberă de la 25 de metri, în minutul 39, şi a dus scorul la 4-0! În acest sezon, Stanciu este integralist în prima ligă din Cehia. Sparta a ajuns, astfel, la 12 puncte din 12 în primele patru etape, a egalat Slavia Praga şi Viktoria Plzen, de asemenea cu punctaj maxim, clasându-se pe locul secund, la golaveraj. Florin Niţă, Nicolae Stanciu şi Alex Chipciu au fost integralişti, în timp ce Bogdan Vătăjelu şi-a făcut apariţia pe teren în minutul 69, în locul lui Plavsic.

Parcursul perfect din campionatul intern este însă umbrit de eliminarea prematură din Europa a formației celor patru români, 0-2 și 2-1 cu Spartak Subotica (Serbia), în turul secund preliminar al Europa League.

Sursa: prosport.ro și Telekom Sport

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: România, eșec în primul meci de la Blaj la Campionatul European Under 18 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

România, eșec în primul meci de la Blaj la Campionatul European Under 18 la volei feminin, 0-3 cu Spania Reprezentativa României a pierdut primul meci disputat la Blaj în cadrul Campionatului European Under 18 la volei feminin. „Tricolorele” au fost învinse de Spania, scor 3-0 (31-29, 25-19, 25-14), echilibrat fiind doar primul parțial în care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea