Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Adolescent bănuit de furt, depistat de poliţiştii din Fărău – A sustras haine în valoare de 350 de lei, dintr-o gospodărie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Fărău l-au depistat pe un tânăr din judeţul Sibiu, ca persoană bănuită de comiterea unui furt din anexa unei locuinţe. Acesta ar fi profitat de faptul că proprietarul locuinţei nu se afla acasă şi ar fi furat obiecte vestimentare în valoare de circa 350 de lei.

La data de 08 august 2018, poliţiştii Postului de Poliţie Fărău, sprijiniți de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei, l-au identificat pe un tânăr de 17 ani, din comuna Bazna, judeţul Sibiu, ca persoană bănuită de comiterea unui furt reclamat poliţiei în dimineaţa aceleiaşi zile.

Se pare că, în seara zilei de 4 august, tânărul s-ar fi deplasat din comuna Jidvei, unde lucrează ca şi îngrijitor de animale, în localitatea Sânbenedic, comuna Fărău, unde, profitând de lipsa de la domiciliu a unui cetăţean, a pătruns în gospodăria acestuia, iar dintr-o anexă i-ar fi sustras obiecte vestimentare în valoare de 350 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitului, iar faţă de tânărul bănuit de comiterea faptei, poliţiştii continuă cercetările pentru furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tradiţii şi obiceiuri de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii. Cum a ajuns această zi liberă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri și tradiții de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii • Semnificația zilei de 1 Mai și scurte repere istorice. În anul 1889, Congresul Internaționalei Socialiste a decretat ziua de 1 mai ca Ziua Internațională a Muncii, în memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorată prin manifestații muncitorești. Cu timpul, 1 mai a devenit sărbătoarea muncii în majoritatea țărilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea