Adolescent bănuit de furt, depistat de poliţiştii din Fărău – A sustras haine în valoare de 350 de lei, dintr-o gospodărie

Poliţiştii din Fărău l-au depistat pe un tânăr din judeţul Sibiu, ca persoană bănuită de comiterea unui furt din anexa unei locuinţe. Acesta ar fi profitat de faptul că proprietarul locuinţei nu se afla acasă şi ar fi furat obiecte vestimentare în valoare de circa 350 de lei.

La data de 08 august 2018, poliţiştii Postului de Poliţie Fărău, sprijiniți de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei, l-au identificat pe un tânăr de 17 ani, din comuna Bazna, judeţul Sibiu, ca persoană bănuită de comiterea unui furt reclamat poliţiei în dimineaţa aceleiaşi zile.

ELIT

Se pare că, în seara zilei de 4 august, tânărul s-ar fi deplasat din comuna Jidvei, unde lucrează ca şi îngrijitor de animale, în localitatea Sânbenedic, comuna Fărău, unde, profitând de lipsa de la domiciliu a unui cetăţean, a pătruns în gospodăria acestuia, iar dintr-o anexă i-ar fi sustras obiecte vestimentare în valoare de 350 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitului, iar faţă de tânărul bănuit de comiterea faptei, poliţiştii continuă cercetările pentru furt calificat.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...