Rămâi conectat

Actualitate

Două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit în aer: Unul dintre piloți a murit, iar celălalt e grav rănit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit în aer, sâmbătă, pe timpul unor zboruri de antrenament efectuate deasupra localităţii Frătăuţii Vechi din judeţul Suceava, incident în urma căruia unul dintre piloţi a murit, a anunţat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Potrivit IGSU, după ciocnire, ambele aparate de zbor s-au prăbuşit în afara pistei, piloţii rămânând blocaţi în interior. Unul dintre aceştia a fost declarat decedat.

„Cei doi piloţi de la manşe au rămas încarceraţi, iar unul dintre ei este inconştient. Pilotul inconştient a fost declarat decedat. Celălalt pilot a fost extras din avion şi stabilizat de echipele medicale”, susţin reprezentanţii IGSU.

La faţa locului acţionează o autospecială complexă de stingere şi descarcerare, un echipaj de prim-ajutor SMURD şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Suceava.

Un elicopter SMURD a fost chemat pentru prelua cel de-al doilea pilot pentru a-l transporta la Iaşi.

Sursa Agerpres


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea