Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Ședință FOTO la Poarta a III-a a Cetății Alba Carolina: A fost lansată ”Rochia Centenarului” creată de designerul Ioana Șuteu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Turiștii prezenți vineri, la orele prânzului, în Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia, au avut ocazia să asiste la un eveniment inedit – o ședință foto pentru lansarea ”Rochiei Centenarului”, creată de designerul Ioana Șuteu.

Protagoniștii au fost copii din Alba Iulia, cursanți ai WIP Model Academy.

Momentul a fost consemnat pe rețeaua de socializare: ”13 iulie ora 12.00 a avut loc un eveniment de excepție doar la Alba -Iulia Poarta a III-a Cetății Alba Carolina! Ședința foto extraordinară urmărită de sute de turiști care au fost fascinați de inaugurarea Rochiei Centenarului – creație aparținând designerului internațional Ioana Șuteu – creativ director Wip Model Academy! Academia de Moda Alba -Iulia ! O Academie a copiilor talentați având o rampa de lansare atât intern cât și internațional!”, a scris creatoarea de modă pe pagina sa de socializare.

Reamintim că designerul albaiulian Ioana Șuteu a participat, în luna aprilie, la cel mai mare festival de modă din lume – World Fashion Festival Awards, care a reunit cunoscute vedete internaționale din lumea modei. Din țara noastră a fost singurul designer invitat la acest important eveniment, fiind dorită pentru a prezenta minunata colecție de rochii realizate din pene de păun.

Ea a obținut Marele Premiu al festivalului, primind o diplomă pentru cele două colecții, considerate de juriu ca fiind cele mai bune colecții prezentate pe scena evenimentului.

În urma succesului de care s-a bucurat în Dubai, Ioana a fost invitată să-și prezinte creațiile la Festivalul de Film de la Cannes, pe covorul roșu – un vis al multor designeri, pe care prea puțini ajung să-l împlinească.

[nggallery id=5918]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea