Rămâi conectat

Sport

Liga a 4-a, suspansul continuă! CS Ocna Mureș egalată în ultimul minut la Șpring! „Careu” al golgheterului Vali Drăga, dar titlul se decide în ultima rundă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Partidă nebună la Șpring, în penultima rundă a Ligii a IV-a, unde Euro a egalat în ultimul minut pe CS Ocna Mureș, scor 4-4 (1-2) și trupa lui Ionuț Pereat și Ovidiu Maier trebuie să aștepte până în ultima rundă pentru a reuși promovarea!

Practic Soda, pentru a doua rundă la rând ratează oportunitatea de a celebra și matematic câștigarea campionatului și totul se reportează pe ultima etapă. La Șpring ocnamureșenii au condus în permanență, chiar cu 3-1, iar golgheterul Vali Drăgan și-a trecut în cont un „careu”, ajungând la 46 de goluri din cele 76 ale primei clasate!

Cum Sportul Petrești a învins lejer acasă, 4-1 (3-0), pe Transalpina Șugag, în derby-ul formațiilor de pe Valea Frumoasei. ecartul dintre primele două echipe s-a redus la numai două puncte. Soda are în continuare prima șansă și mai are nevoie de un singur punct, întrucât este avantajată de rezultatele directe cu contracandidata, întâlnind pe teren propriu Energia Săsciori, în vreme ce Sportul Petrești evoluează la Abrud. Reamintim că acum două etape, în „Arini”, Soda a învins și s-a distanțat la 7 puncte, dar apoi a pierdut cu CIL Blaj, acum a remizat la Șpring și mai sunt numai două puncte.

Euro Șpring – CS Ocna Mureș 4-4 (1-2)

Marcatori: R. Mihălțan (27, 65, penalty), A. Miclea (79), Sărătean (90), respectiv Val. Drăgan (4, 41, 62, 87, penalty)

Viitorul Spicul Daia Română – Voința Stremț 2-1 (0-1): R. Cibu (72), Gh. Scheau (88, penalty), respectiv Juncan (45)

Sportul Petrești – Transalpina Șugag 4-1 (3-0): Ludwig (25), Coltor (34, 43), T. Mărginean (77), respectiv Al. Lăcătuș (81). În minutul 51, Gh. Rîșniță (Transalpina) a fost eliminat.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii de la LPS Alba Iulia, la Campionatele Naționale pentru copii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, la Campionatele Naționale pentru copii 10 și 11 ai În ultimele două săptămâni înotătorii de la LPS Alba, la categoriile copii 10 si 11 ani, calificati la etapele finale ale Campionatelor Naționale, au luat startul în competițiile dedicate categoriei lor de vârstă. În bazinul din Brașov […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea