Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Au început lucrările de introducere a apei potabile la Ampoița. Peste 650 de locuitori se vor putea branșa la rețea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 650 de locuitori ai localității Ampoița din comuna Metes vor beneficia, de anul viitor de apa la robinet. Lucrările pentru introducerea apei potabile, vizează toata  raza localității Ampoița, astfel toți ampoițeni, se vor putea branșa la rețeaua de apă.

Investiția se realizează din fondul de investiții aflat la dispoziția Asociației Apa Alba, contribuția Primăriei Meteș și aportul Consiliului Județean Alba, până in prezent fiind alocați 450.000 de lei.

Lucrările se realizează prin foraj, astfel structura și calitatea asfaltului nu vor fi afectate.

“A fost imperios necesar introducerea apei potabile în localitatea Ampoița, având in vedere că în multe locuri din zonă, apa nu este în parametri. În cursul anului 2018 se va finaliza și proiectul pentru introducerea apei pe Valea Meteșului, și aici avem o problemă, apa este tot mai puțină in fântâni. Însă, ce mă bucură, este faptul că proiect cu proiect si cu pași mărunți dar siguri aducem comuna Meteș acolo unde ii este locul.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE: INCENDIU de vegetație uscată izbucnit în Berghin. Intervin pompierii

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: INCENDIU de vegetație uscată izbucnit în Berghin. Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit joi, în jurul orei 12.00 în localitatea Berghin.  Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, în cooperare cu SVSU Berghin pentru localizarea și stingerea unui incendiu de vegetație uscată în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea