Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Autostrada A1 Sibiu – Deva: Circulație restricționată pe prima bandă și pe cea de urgență din cauza unor lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în perioada 07 – 08 mai 2018, până la orele 18:00, circulaţia este restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, la kilometrul 285+720 metri, din cauza lucrărilor de frezare şi asfaltare a părţii carosabile. Reparaţiile se vor efectua inclusiv pe timpul nopţii.

De asemenea, astăzi, până la orele 19:00, pe Autostrada A1 pe sensul de mers Deva către Sibiu, se execută lucrări de reparaţii a fisurilor din asfalt, fapt ce determină restricţionarea traficului pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, la kilometrul 281 şi pe tronsonul 312 – 306.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pe Autostrada A1 Deva – Nădlac, din cauza lucrărilor de reparaţii efectuate la partea carosabilă, astăzi până la orele 20:00, circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă la kilometrul 475 şi pe tronsonul 489 – 479.

De asemenea, la kilometrul 471+300 de metri, pe sensul de mers către Nădlac, va fi restricţionat traficul pe banda a doua pentru a permite efectuarea lucrărilor de înlocuire a parapetului median.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza de deplasare în zona lucrărilor, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere temporare montate în zonă, să semnalizeze din timp orice schimbare a direcţiei de mers şi să folosească luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II Pilonul II, beneficiează de la începutul lunii martie, de o măsură inclusă în Planul Național de Redresare și Reziliență și reglementată de Uniunea Europeană. Este vorba desre o majorare semificativă a fondurilor în conturile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea