Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, ora 17.00, Volei Alba Blaj – Știința Bacău | Campioana României, obligată la revanșă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj are astăzi, de la ora 17.00, al doilea joc consecutiv în Sala “Timotei Cipariu”, cu Știința Bacău, echipă care i-a produs în urmă cu o lună, mai precis în 18 februarie, un eșec ce cântărește enorm în economia stagiunii. Deținătoarea titlului este la 5 puncte distanță de liderul CSM București, și trebuie să nu piardă niciun punct în fața formației lui Florin Grapă, pentru a continua cursa de urmărire. Blajul s-a “încălzit” cu CSM Lugoj, când a obținut a 4-a victorie consecutivă în competiția internă, un antrenament cu spectatori, menit să regleze angrenajul înaintea disputei cu gruparea din Moldova, ce nu se regăsește în faza a doua a Diviziei A1, pierzând cu același scor, 1-3, cele trei confruntări, cu CSM Tîrgoviște, Agroland Timișoara și CSM București.

La precedenta întâlnire, la Bacău, campioana și-a diminuat drastic șansele la titlu, după ce a suferit a treia înfrângere stagională! Atunci Volei Alba Blaj și-a întrerupt, tocmai când avea mai mare nevoie să nu piardă puncte, seria de 11 victorii împotriva băcăuancelor, dintre cale ultimele 5 cu același scor 3-0, pierzând după trei ani și o lună în fața Științei! Tot astăzi, dar de la ora 19.00, în cadrul etapei a 4-a din faza secundă, un alt meci important în economia stagiunii, CSM București – CSM Tîrgoviște.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea