Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: Imagini de „cascadorii râsului” duminică seara la Arad. Coşciugul cu decedatul a căzut dintr-o maşină a unei firme de pompe funebre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Imagini de „cascadorii râsului” duminică seara la Arad, când un sicriu în care se afla o persoană decedată a căzut, dintr-o maşină a unei firme de pompe funebre, într-o intersecţie.

Camerele de supraveghere instalate la o benzinărie din municipiul Arad au surprins momentul în care şoferul unei maşini mortuare a scăpat pe drum sicriul pe care-l transporta. Cei aflaţi în maşină au oprit repede şi au coborât apoi să acopere coşciugul cu un capac.

Incidentul tragi,comic demn de filmele lui Kusturica s-a întâmplat duminică seara, 25 februarie, în oraşul Arad. Sicriul a căzut în timp ce maşina mortuară se deplasa pe un bulevard, nu departe de cimitir.

YouTube video

Imediat după ce coşciugul a căzut din dric, în zonă a apărut un echipaj al Poliţiei Locale, care a evitat să se producă alte accidente. Cei de la firma de pompe funebre au alergat apoi să pună capacul pe sicriul deschis.

Tot pe drum a căzut şi crucea răposatului. Norocul angajaţilor de la pompe funebre a fost că sicriul cu decedatul nu s-a răsturnat.

Camerele de supraveghere de la benzinăria din apropiere au surprins momentul în care dricul a pierdut sicriul.

[nggallery id=5241]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Comunei Șugag și Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la Șugag o nouă ediție a obiceiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea