Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: Imagini de „cascadorii râsului” duminică seara la Arad. Coşciugul cu decedatul a căzut dintr-o maşină a unei firme de pompe funebre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Imagini de „cascadorii râsului” duminică seara la Arad, când un sicriu în care se afla o persoană decedată a căzut, dintr-o maşină a unei firme de pompe funebre, într-o intersecţie.

Camerele de supraveghere instalate la o benzinărie din municipiul Arad au surprins momentul în care şoferul unei maşini mortuare a scăpat pe drum sicriul pe care-l transporta. Cei aflaţi în maşină au oprit repede şi au coborât apoi să acopere coşciugul cu un capac.

Incidentul tragi,comic demn de filmele lui Kusturica s-a întâmplat duminică seara, 25 februarie, în oraşul Arad. Sicriul a căzut în timp ce maşina mortuară se deplasa pe un bulevard, nu departe de cimitir.

YouTube video

Imediat după ce coşciugul a căzut din dric, în zonă a apărut un echipaj al Poliţiei Locale, care a evitat să se producă alte accidente. Cei de la firma de pompe funebre au alergat apoi să pună capacul pe sicriul deschis.

Tot pe drum a căzut şi crucea răposatului. Norocul angajaţilor de la pompe funebre a fost că sicriul cu decedatul nu s-a răsturnat.

Camerele de supraveghere de la benzinăria din apropiere au surprins momentul în care dricul a pierdut sicriul.

[nggallery id=5241]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea