FOTO/VIDEO: Imagini de „cascadorii râsului” duminică seara la Arad. Coşciugul cu decedatul a căzut dintr-o maşină a unei firme de pompe funebre

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Imagini de „cascadorii râsului” duminică seara la Arad, când un sicriu în care se afla o persoană decedată a căzut, dintr-o maşină a unei firme de pompe funebre, într-o intersecţie.

ELIT

Camerele de supraveghere instalate la o benzinărie din municipiul Arad au surprins momentul în care şoferul unei maşini mortuare a scăpat pe drum sicriul pe care-l transporta. Cei aflaţi în maşină au oprit repede şi au coborât apoi să acopere coşciugul cu un capac.

Incidentul tragi,comic demn de filmele lui Kusturica s-a întâmplat duminică seara, 25 februarie, în oraşul Arad. Sicriul a căzut în timp ce maşina mortuară se deplasa pe un bulevard, nu departe de cimitir.

Imediat după ce coşciugul a căzut din dric, în zonă a apărut un echipaj al Poliţiei Locale, care a evitat să se producă alte accidente. Cei de la firma de pompe funebre au alergat apoi să pună capacul pe sicriul deschis.

Tot pe drum a căzut şi crucea răposatului. Norocul angajaţilor de la pompe funebre a fost că sicriul cu decedatul nu s-a răsturnat.

Camerele de supraveghere de la benzinăria din apropiere au surprins momentul în care dricul a pierdut sicriul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419