Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

Pe Bega, Volei Alba Blaj – UTV Agroland Timişoara 3-0, în ultima etapă a sezonului regulat

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

După calificarea istorică în playoffs 6 al Ligii Campionilor, Volei Alba Blaj a jucat în ultima etapă a sezonului regulat al Diviziei A1, pe Bega, cu UTV Agroland Timişoara, meci în care era cotată ca şi gazdă.

Volei Alba Blaj s-a impus în minimum de seturi, scor 3-0 (25-23, 25-18, 25-13)

Venită în stagiunea internă după eşecul de la Bacău, tripla campioană era obligată să câştige toate punctele pentru a nu se îndepărta şi mai mult de liderul CSM Bucureşti, distanţată la şase puncte.

Primul set a fost echilibrat, cu formaţia lui Paul Bogdan la conducere, până la al doilea time-out tehnic, când avea 16-12. Blajul şi-a arătat forţa, a avut o perioadă excelentă şi a întors scorul la 20-18, însă bănăţencele nu au renunţat, au fost aproape (22-23, 23-24), Salaoru fructificând a doua minge de set.

Startul setului secund a fost un coşmar pentru deţinătoarea titlului, condusă cu un neverosimil 8-1. Trupa lui Zakoc se trezeşte şi începe cursa de urmărire, egalând la 10. S-a mers cap la cap până la 17-17. când tripla campioană a avut o serie excelentă de 8 puncte şi a închis setul la 25-17.

În al treilea set, Blajul a început altfel decât în precedentele două, conducând cu 8-4 şi 16-7 şi dominând categoric confruntarea

Au evoluat pentru Blaj: Petya Barakova – Adina Salaoru, Mariana Aquino, Ana Cleger, Nneka Oniejekwe, Aleksandra Crncevic – Selime Ilyasoglu (libero); au mai jucat Slavina Koleva, Lena Moellers, Lynda Morales, Ramona Rus. Antrenori: Darko Zakoc și Stefan Ljubicic.

În prima etapă din faza secundă a stagiunii (primele şase echipe), în 3 martie, în Sala „Timotei Cipariu”, un nou duel între cele două formaţii, Volei Alba Blaj – Agroland Timişoara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – Rapid București 3-1, în Divizia A1 la volei feminin | Vicecampioana, victorie la primul meci în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj – Rapid București 3-1, în Divizia A1 la volei feminin | Vicecampioana, victorie la primul meci în „Alba Blaj” Arena Volei Alba Blaj a învins Rapid București, scor 3-1 (25-17, 23-25, 25-18, 25-18), la prima reprezentație stagională în „Alba Blaj” Arena. Confruntarea contând pentru etapa a treia a Diviziei A1 a strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea