Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Meci amical, ACSM Codlea – Performanța Ighiu 0-5 (0-1) | Succes net al divizionarei terțe

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanța Ighiu, divizionara terță clasată pe locul secund în Seria a 5-a a Ligii a 3-a, a susținut o partidă de verificare, cu ACSM Codlea, pe care a câștigat-o în mod categoric cu scorul de 5-0 (1-0).

Șirul golurilor a fost deschis de Unguru (10, din penalty), iar după pauză au punctat Joldeș, o dublă (58, 84), Iclănzan (70) și Cl. Marcu (78)

A fost a treia victorie la rând pentru gruparea ighiană în jocurile amicale, consemnându-se debutul lui Ad. Lăcătuș, fotbalistul transferat de la Transalpina Șugag.

Antrenorii Mihai Manea și Raul Oargă au mizat pe Zăvoi – Campean, Tebo, Iclănzan, Mărginean – Hidișan, E. Crișan – Unguru, Ad. Lăcătuș, Cl. Marcu – Fetița, în prima repriză, mai intrând la reluare Sporea – Trifa, Joldeș, Petruse, Zsigmond. Au absentat Seiwerth (probleme școlare), Tineiu și Olălău, ușor accidentați. Cl. Oara, Circov, Potopea și Cordoș nu au mers la Codlea, din diverse motive.

Echipa condusă de Mihai Manea și Raul Oargă se pregătește la Codlea, o locație deja tradițională, timp de o săptămână, ritmul antrenamentelor fiind de două în fiecare zi. În această perioadă sunt prevăzute și trei jocuri de verificare, ACSM Codlea (locul cinci la finele turului în Liga a IV-a Brașov, în această după-amiază), cu Olimpic Zărnești – locul trei în al patrulea eșalon brașovean (joi, 15 februarie, ora 15.30) și Inter Tărlungeni – poziția a șaptea în ierarhia turului Ligii a 4-a Brașov (sâmbătă, 17 februarie, ora 10.30).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur! Rezultate excelente obținute de înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia la Campionatul Național Școlar de Înot. Cu 24 de medalii adjudecate și 311 puncte acumulate, echipa LPS Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea