Rămâi conectat

Sport

HC Alba Sebeş în turneu la Sf Gheorghe

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Ana Maria Ciolan a părăsit echipa lui Cian

    La finele acestei săptămâni la Sf. Gheorghe va avea loc un turneu de pregătire de handbal feminin, la care, pe lângă clubul organizator, CSM Sf Gheorghe mai participă lotul naţional de junioare al României (cu două formaţii), pregătit de tehnicianul sebeşean Seviştean Popa şi HC Alba Sebeş (colegă în Seria B a Diviziei A cu formaţia gazdă). Cu prilejul primelor jocuri de verificare din 2012, echipa condusă de antrenorii Dorin Cian şi Traian Gherghel pregăteşte debutul returului, meci extern în 4 februarie, în compania liderului CS Universitar „Constantin Brâncuşi” Tg Jiu.
Conjudeţenele au mai pierdut încă o jucătoare achiziţionată în vară, după interul Alexandra Dodan (30 ani), ce şi-a reziliat contractul în luna anterioară. Este vorba de pivotul Ana Maria Ciolan (20 ani, prezentă anul trecut cu lotul naţional de tineret la Campionatul European), transferată de la Centrul Naţional Olimpic de Excelenţă Rm Vâlcea. Aceasta a invocat diverse motive, a căutat pretextul pentru a întrerupe colaborarea, nu s-a mai prezentat la antrenamente şi intenţionează să plece la prim-divizionara CSM Bacău. În consecinţă, HC Alba Sebeş, ce nu are noutăţi în lot a demarat tratativele cu o fostă componentă, Bianca Gornistu (21 ani), ce a evoluat în stagiunea precedentă tocmai la CSM Sebeş, sub comanda lui Alexandru Weber. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, triunghiular în Slovenia: remiză cu ND Gorica și eșec cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a susținut un triunghiular în Slovenia, la Rogla, întâlnind ND Gorica (remiză, 1-1) și CSM Reșița (eșec, 0-1). După ce amicalul cu NK Bistrica a fost anulat, uniriștii au susținut două teste a câte 45 de minute în aceeași zi, obținând rezultate de apreciat în fața unor oponenți din eșalonul superior. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea