Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

David George, tânărul de 18 ani din Vinerea, grav bolnav, a plecat la operație în Italia. Asociația “Ține de Tine!” a reușit să strângă suma necesară: Îți multumim că ne-ai ajutat să salvăm viața unui copil

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

David George, tânărul de 18 ani din Vinerea, diagnosticat cu cancer galopant la nivelul oaselor, a plecat în Italia pentru operația care îi poate salva viața. Asociația “Ține de Tine!” a reușit să strângă în doar 10 saptamâni, suma de 23650 euro. 

„În doar 10 săptamâni am reușit să strângem suma de 23650 euro și vineri seara George a plecat spre Bologna pentru operația de luni. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul oamenilor implicați, dintre care faci parte și tu. Îți multumim că ne-ai ajutat să salvăm viața unui copil! Îți suntem recunoscători pentru tot ajutorul!”, au spus reprezentanții asociației.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Din păcate în loc să sa bucure de aceasta vârstă frumoasă, băiatul trăiește o adevărată dramă. În luna mai 2017, George a fost diagnosticat cu Sarcom Ewing stadiul II B, ceea ce înseamnă cancer galopant la nivelul oaselor. Singura lui șansă era o operație care costă 20.000 euro.

Voluntarii Asociației “Ține de Tine!” s-au mobilizat exemplar și alături de oameni cu suflet mare, firme din Cugir, au reușit să strângă banii care să acopere costurile intervenției chirurgicale.

Mama lui George a transmis un mesaj pentru toți cei care au contribuit la salvarea vieții fiului ei:

„Bună dimineață. Am plecat spre Italia. Vă mulțumim tuturor și vă suntem recunoscători pentru că ne-ați întins o mână de ajutor atunci când am avut cel mai mult nevoie. Mulțumim și să ne auzim cu bine.”

„Vă mulțumim tuturor pentru ajutorul pe care i l-ați acordat lui George prin Asociația „Ține de Tine”. Cu susținerea dumneavoastră am reușit într-un timp record să strângem suma 23.650 de euro.

Le mulțumim în mod special voluntarilor noștri care s-au mobilizat extraordinar în această perioadă și acest lucru s-a văzut.

Mulțumim tuturor autorităților locale, firmelor și sindicatelor care l-au ajutat pe George.

Mulțumim mult firmei Star Transmission, sponsorul oficial al Campaniei “Ajută-l pe George!”, și le mulțumim de asemenea că au susținut și alte cazuri importante în care s-a implicat asociația noastră.

Toți suntem alături de George și ne rugăm pentru el. Ține de tine să faci un bine!”, a mai transmis Asociația „Ține de Tine”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: ”Statu la vase”, obicei unic în țară ce are loc în lunea Paștelui la Șugag. 14 perechi de tineri căsătoriți au pregătit bucate alese şi au primit daruri pentru casă în acest an

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Statu la vase”, obicei unic în țară ce are loc în lunea Paștelui la Șugag. 14 perechi de tineri căsătoriți au pregătit bucate alese şi au primit daruri pentru casă în acest an Un obicei unic în ţară, vechi de sute de ani, are loc și în 2024, în a doua zi de Paște, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea