Rămâi conectat

Actualitate

Judecătorul Cristian Dănileţ, dezbatere uluitoare pe facebook: „Ce numiți voi „PEDOFIL”?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cazul pedofilului din Dumul Taberei care a agresat doi copii a scos din minţi o ţară întreagă. După ce a fost prins, s-a aflat că acesta este angajat al Poliţiei Române. Acum ies la iveală şi mai multe posibile alte infracţiuni grave ale acestuia.

Celebrul judecător Cristian Dănileţ a lansat o dezbatere uluitoare pe facebook. Cea mai uluitoare este cea în care acesta pune la îndoială calitatea de infractor a unui pedofil.

Şi afirmaţiile incredibile ale acestuia nu s-au oprit aici.  „Văd o mare confuzie în spațiul public, așa că vă întreb: CE NUMIȚI VOI „PEDOFIL”? Am constatat în rândul publicului o uriaşă confuzie. Şi o mare uşurinţă în a folosi termenul pedofil. S-a creat impresia că a fi pedofil înseamnă a fi infractor în mod automat”, a scris Dănileţ pe facebook.

Mai mult, Dănileţ i-a adresat o întrebare de neînţeles unei prietene de pe facebook. Aceasta spunea că  este periculos ca justiţia să lase în libertate pedofili şi violatori. Reacţia lui Dănileţ a fost de-a dreptul halucinantă. ‘De ce e periculos? În ce sens’, s-a întrebat fără sens acesta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă

Bera Larisa

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă Peste jumătate de milion de decizii de recalculare a pensiilor au fost înmânate beneficiarilor de către Poşta Română, vineri, în prima zi de distribuire, informează compania printr-un comunicat, potrivit Agerpres. Citește și: PENSII 2024 | Poșta Română începe distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea