Rămâi conectat

Societate

Operaţii gratuite pentru copiii cardiaci

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

 Am primit recent o informaţie de la un român stabilit în Suedia (Goteborg) via DGASPC Alba (deci i-am acordat deplină credibilitate), referitoare la posibilitatea salvării vieţii copiilor cu probleme cardiace. Din mesajul respectiv reiese că în Israel există o clinică specializată în intervenţii chirugicale pe cord, iar pe lângă această clinică funcţionează şi o fundaţie ce strânge fonduri la nivel internaţional pentru susţinerea operaţiilor. Site-ul fundaţiei este www.saveachildsheart.org şi eu unul m-am convins că e ceva cât se poate de serios, deoarece am vizitat acest site şi am găsit numele, fotografiile şi câteva date biografice despre mai mulţi copii din România care aşteaptă acum în Israel să fie operaţi, sau care au fost deja operaţi, din anul 2003 încoace. De asemenea, pe site apar numeroşi copii din Republica Moldova, dar şi din alte ţări sărace din Asia şi Africa. Se pare că fundaţia respectivă strânge bani din întreaga lume pentru a plăti operaţiile pe cord ale copiilor din ţările sărace şi cu sisteme medicale deficitare, şi care provin din familii fără posibilităţi materiale.
Această informaţie a fost difuzată şi pe postul Radio România Cultural (redactori- realizatori Corina Negrea şi Dan Manolache) şi, prin urmare, cei interesaţi pot cere mai multe date despre această fundaţie la redacţia postului. Din câte am aflat noi, prin fundaţia respectivă se asigură costurile pentru operaţia în sine, tratamentul complet pre şi postoperatoriu, precum şi cazarea pentru unul dintre părinţi, respectiv pentru un însoţitor al copilului. Părintele şi copilul plătesc doar biletul de avion dus-întors.

Ioan HĂNŢULESU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Legenda Sfântului Ilie, aducătorul de ploi, căruţaşul cerului care fulgeră şi trăzneşte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Legenda Sfântului Ilie, aducătorul de ploi, căruţaşul cerului care fulgeră şi trăzneşte Sfântul Ilie este celebrat de creştini ca profet, mare făcător de minuni şi aducător de ploi în vreme de secetă, iar ca divinitate populară a Soarelui şi a focului, sfântul provoacă tunete şi trăsnete, leagă şi dezleagă ploile şi hotărăşte unde şi când […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea