Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat din Alba Iulia reţinut de poliţişti – este bănuit că a furat băutură dintr-un magazin din municipiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia au luat măsura reţinerii faţă de un bărbat din  municipiu, bănuit de comiterea unui furt dintr-o societate comercială în care a pătruns prin efracţie. Va fi prezentat în faţa procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 19 decembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un bărbat de 36 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea unui furt sesizat poliţiei în dimineaţa zilei de 2 decembrie a.c.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Se pare că, în noaptea de 01/02 decembrie a.c., bărbatul ar fi pătruns, prin efracţie, într-o societate comercială din Alba Iulia şi ar fi sustras mai multe sticle cu băutură.

Prejudiciul a fost estimat de reprezentanţii societăţii păgubite la 750 lei.

Faţă de bărbat, a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, 20 decembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud

Unirea Ziarul

Publicat

în

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud Bărbatul care a organizat într-un bar din orașul Abrud activităţi de jocuri de noroc, fără a deţine licenţă sau autorizaţie, a fost obligat, definitiv, să achite suma de 800.000 de lei la bugetul de stat. Singura modificare survenită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea