Rămâi conectat

Sport

Cristina Grama împrumutată de CSU Alba Iulia la Olimpia Braşov

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    Venită în vară de la Olimpia Braşov la CSU Alba Iulia, Cristina Grama (20 ani) a revenit la echipa de sub Tâmpa pentru partea secundă a campionatului. Întrucât evoluţiile din tur nu au impresionat, iar transferurile efectuate în intersezon i-au diminuat acesteia considerabil şansele de a juca, CSU Alba Iulia a fost de acord să o împrumute până la finele stagiunii. „Olimpia Braşov i-a făcut, în primă fază o ofertă financiară inferioară, dar după ce am continuat negocierile, am ajuns totuşi a un acord”, a confirmat Petru Eleş, directorul sportiv al grupării albaiuliene. Oficialul CSU Alba Iulia a mai menţionat că perioada de transferări, ce trebuia să se încheie ieri a fost prelungită până joi, 12 ianuarie, semn că unele echipe din Divizia A mai au încă de bifat anumite „achiziţii surpriză”.
Trupa lui Bilek nu va susţine niciun amical în această perioadă, prima întâlnire din retur fiind sâmbătă 14 ianuarie, acasă, cu Sportul Studenţesc, dată până la care se aşteaptă „cartea verde” din Italia pentru Becca Tobin. Antrenorul ceh va avea efectivul complet la pregătire doar astăzi, în week-end reunindu-se şi „legiunea străină” compusă din Parker, Harrison, Salley, Tobin şi Abramzon. În viitor Elisabeta Crecan şi Corina Ceauşu se vor pregăti doar sub comanda lui Nicuşor Marcu la CSU Alba Iulia II, în vreme ce echipierele ocupantei locului secund în Divizia A de baschet feminin au beneficiat luni, de o zi de relaxare la Geoagiu Băi, mini-sejur menit să contribuie la integrarea rapidă a nou-venitelor Ancuţa Stoenescu şi Becca Tobin. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, triunghiular în Slovenia: remiză cu ND Gorica și eșec cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a susținut un triunghiular în Slovenia, la Rogla, întâlnind ND Gorica (remiză, 1-1) și CSM Reșița (eșec, 0-1). După ce amicalul cu NK Bistrica a fost anulat, uniriștii au susținut două teste a câte 45 de minute în aceeași zi, obținând rezultate de apreciat în fața unor oponenți din eșalonul superior. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea