Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: „Toamnă în Apuseni”. Aventură şi mult noroi pe dealurile din Abrud, pentru pasionaţii de off-road

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Praf, mocirlă, motoare turate și maşini şifonate: de asta au parte pasionaţii de off road, timp de două zile, la Abrud. A șasea ediţie a evenimentului „Toamnă în Apuseni”, a adus în munţi mii de cai puter, care au spart liniştea satelor.

Pasionaţii de trasee accidentate au participat sâmbătă la a șasea ediţie a „Toamnei în Apuseni”, desfășurată la Abrud. La start s-au înscris 43 de echipaje din toată țara: Timișoara, București, Cluj, Baia Mare, Arad, Argeș și Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În prima zi a competiției a avut loc traseul pe TRACK, clasa STANDARD și TRIP, pe o distanță de 43 de kilometri, iar duminică, în ziua a doua se va desfășura proba de TRIAL, începând cu ora 10.

Deşi accidentat, aşa cum îi stă bine unei astfel de aventuri, traseul a fost şi unul încântător pentru ochi, participanţii fiind captivaţi şi de peisajele pitoreşti.

Evenimentul a fost organizat de Club Sportiv Offroad Alba în parteneriat cu CCAdvertising, Autodos, Pensiunea Silinel și Nirvana Caffe.

[nggallery id=4838]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Amplasarea RADARELOR în primele două zile de Paște 2024, în județul Alba. Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 5-6 aprilie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Amplasarea RADARELOR în primele două zile de Paște 2024, în județul Alba. Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 5-6 aprilie Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 5-6 aprilie 2024. Citește și: Paște fericit • Mesaje de Paște • Urări de Paște • Felicitări de Paște […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea