Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Genuflexiuni din cărţi, Limba română și matematică de pe fişe. Manualele de clasa a V-a încă nu au ajuns la toți elevii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Genuflexiuni din cărţi, limba română și matematică de pe fişe selectate de profesori. Așa învață elevii de clasa a V-a. Manualele nu le-au primit la începutul anului şi abia acum se distribuie. Ministrul Educației spune că, deocamdată, soluția sunt cărțile în format digital.

Primul an din ciclul gimnazial a început cu neajunsuri pentru elevi. Se încurcă în multe foi. Unele primite de la profesori, altele printate de părinți, care încearcă să-i ajute pe copii să țină pasul cu programa școlară.Manualele sunt disponibile doar în format electronic și nu ajută prea mult.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Compendiul pe care elevii l-au primit la începutul anului a fost valabil doar opt săptămâni. Acum, pentru profesori, orele sunt o aventură. Mulţi stau la cozi la copiatoare pentru a avea de pe ce să predea.

Pentru copii, nicio explicație nu e de folos. Le lipsesc și acum cele mai importante manuale.

Manualele de Sport par să fi fost însă o priortate. Deși e primul an în care se introduc, elevii de clasa a V-a le-au primit la începutul anului.

Cele de Limba română și Matematică ar urma să ajungă la copii săptămâna viitoare, promit oficialii din Ministerul Educaţiei.

Sursa: stiri.tvr.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea