Rămâi conectat

Actualitate

Genuflexiuni din cărţi, Limba română și matematică de pe fişe. Manualele de clasa a V-a încă nu au ajuns la toți elevii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Genuflexiuni din cărţi, limba română și matematică de pe fişe selectate de profesori. Așa învață elevii de clasa a V-a. Manualele nu le-au primit la începutul anului şi abia acum se distribuie. Ministrul Educației spune că, deocamdată, soluția sunt cărțile în format digital.

Primul an din ciclul gimnazial a început cu neajunsuri pentru elevi. Se încurcă în multe foi. Unele primite de la profesori, altele printate de părinți, care încearcă să-i ajute pe copii să țină pasul cu programa școlară.Manualele sunt disponibile doar în format electronic și nu ajută prea mult.

Compendiul pe care elevii l-au primit la începutul anului a fost valabil doar opt săptămâni. Acum, pentru profesori, orele sunt o aventură. Mulţi stau la cozi la copiatoare pentru a avea de pe ce să predea.

Pentru copii, nicio explicație nu e de folos. Le lipsesc și acum cele mai importante manuale.

Manualele de Sport par să fi fost însă o priortate. Deși e primul an în care se introduc, elevii de clasa a V-a le-au primit la începutul anului.

Cele de Limba română și Matematică ar urma să ajungă la copii săptămâna viitoare, promit oficialii din Ministerul Educaţiei.

Sursa: stiri.tvr.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea