Rămâi conectat

Sport

Istrate şi Cr. Bucur – pedepsiţi pentru indisciplină de Performanţa Ighiu! Sunt şanse mari ca divizionara terţă se renunţe la serviciile celor doi mijlocaşi

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mijlocaşii Cristian Bucur şi Florin Istrate sunt suspendaţi pentru indisciplină de conducerea Performanţei Ighiu şi sunt şanse mari ca divizionara terţă să renunţe la serviciile celor doi jucători veniţi în intersezon de la FC Zalău, din postura de „liberi de contract”. Indisciplina acestora stă la baza deciziei oficialilor Performanţei, Cr. Bucur şi Istrate nefiind incluşi în lotul deplasat runda anterioară la Ghimbav, în plus cei doi nu se mai pregătesc sub comanda lui Mihai Manea.

*Reacţii la jocul cu Metalurgistul Cugir, se pregătesc pe cont propriu!

„Episodul” care a declanşat această reacţie a clubului a avut loc în timpul derby-ului judeţean de pe „Cetate” cu Metalurgistul Cugir, când, supăraţi pentru că au fost înlocuiţi (Bucur în minutul 35 cu Circov, Istrate în minutul 70 cu Cl. Oara), aceştia au avut o serie de reacţii nervoase ce au deranjat. Momentan nu s-a luat o decizie fermă, dar toate semnalele indică faptul că se va renunţa în scurt timp la serviciile celor doi. „Când nu îţi respecţi coechipierii, pe cei care te plătesc şi pe antrenori, înseamnă în primul rând că nu te respecţi pe tine. Nu vreau să comentez mai mult, preşedintele Dan Ursu discută cu Istrate şi Bucur pe tema situaţiei, dar în niciun caz nu putem admite o asemenea atitudine„, a menţionat Armando Popescu. Bucur şi Istrate au fost considerate achiziţii importante în intersezon, însă randamentul nu a fost cel scontat de reprezentanţii divizionarei terţe, cel puţin în cazul lui Istrate, venit ca şi golgheter al grupării zălăuane.

*Meciurile interne se dispută vinerea, primul, cu Avântul Reghin

În altă ordine de idei, Performanţa Ighiu a decis ca partidele considerate pe teren propriu să dispute vinerea în loc de sâmbătă. Primul prilej va fi vineri, 13 noiembrie, de la ora 15.00, pe „Cetate”, întâlnirea cu Avântul Reghin, contând pentru etapa a 8-a a Seriei a 5-a, meci abordat de amfitrioni de pe poziţia secundă a ierarhiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea