Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

I-au furat bunurile din geantă unei femei din Cugir care i-a luat la ocazie. O femeie și un bărbat din județul Mureș, cu dosar penal la Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 29 august 2017, în jurul orei 05.00, Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată de către o femeie din Cugir, cu privire la faptul că a luat la ocazie două persoane, pe care le-a transportat din Şibot la Cugir, iar acestea i-ar fi sustras, bunuri, din poşetă.

Poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir s-au deplasat imediat la în zona indicată de reclamantă, iar pe strada Alexandru Sahia din Cugir, au  identificat un bărbat şi o femeie, ambii în vârstă de 43 de ani, din judeţul Mureş, bănuiţi de comiterea furtului.

Se pare că, în timpul călătoriei, femeia, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului, a profitat de faptul că reclamanta şi-a lăsat poşeta lângă ea şi a sustras un telefon mobil, un parfum şi un deodorant.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitei, iar faţă de cele două persoane bănuite de comiterea furtului, a fost întocmit dosar penal în care sunt cercetate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

foto: arhiva

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels

Bogdan Ilea

Publicat

în

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels Conținutul original de pe aplicația de social media Instagram urmează să fie prioritizat, iar conținutul „furat” urmează să fie penalizat, în urma schimbărilor modului în care funcționează algoritmul.  O nouă schimbare a modului în care funcţionează algoritmul de recomandări al Instagram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea