Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO, Unirea Alba Iulia – Unirea Dej, în Cupa României 1-0 (0-0) | Eurogol marcat de Daniel Tat!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu 4 zile înaintea startului oficial al Ligii a 3-a, pe „Cetate”, în faza a doua a Cupei României este programat duelul Unirilor din Seria a 5-a.

Partida a început cu 15 minute întârziere, din pricina faptul că oaspeții au ajuns mai târziu la stadion, iar în tribune s-au strâns circa 600 de spectatori

*Tat, primul gol pentru Unirea, unul de senzație!

În minutul 57, Daniel Tat, juniorul albaiulienilor a marcat un gol de senzație, cu un șut de 22 de metri, cu stângul, mingea oprindu-se în vinclul drept al porții adverse! Fotbalistul în vârstă de 17 ani, „pariul lui Himcinschi”, sub comanda căruia a debutat în primăvară în Liga a 3-a a înscris primul său gol pentru formația din Cetatea Marii Uniri. Un gol de poveste pe care cu siguranță puștiul din Vințu de Jos nu-l va uita curând!

„Alb-negrii” au aliniat o formulă experimentală, iar cei folosiți în prima repriză au dezamăgit profund, nereușind să trimită vreun șut spre buturile adverse. Muștruluiți la vestiare de președintele Mihai Dăscălescu și antrenorul Adorian Himcinschi, ce le-a reproșat lipsa de atitudine uniriștii au dat semen că s-au trezit în al doilea mitan.

La pauză, Adorian Himcinschi i-a trimis în teren pe Lăsconi și Ad. Matei, substituindu-i pe Schiau și Cr. Păcurar, pentru a schimba fața primei reprize

Înainte de deschiderea scorului, Căt. Suciu a avut o intervenție de senzație la „libera” experimentatului Nalați, iar după reușita lui Tat, dejenii au ratat egalarea prin Plăian (61) – ce a tras în bara laterală. În ultimul minut, Căt. Suciu a evitat prelungirile, parând spectaculos o altă lovitură liberă executată de Plăian!

Unirea Alba Iulia: Căt. Suciu – S. Fulea, Al. Man, N. Rus (53, Scrob), Tat – Onacă, Cr. Păcurar (46, Ad. Matei) – B. Ștef, Schiau (46, Lăsconi), F. Morar – Davidaș; rezerve V. Răducanu, M. Oprea, Captiu, Adam. Antrenor Adorian Himcinschi.

Unirea Dej: L. Szekely – Fl. Alexandru, S. Kovacs, Kiss, Plăian – Nalați – Căt. Itu, Baj, Sătmar, P. Bogdan – Graur, au intrat Vaida, Sabo, Obreja; Giorgiu,  Rus, Ferhaoui. Antrenor Alpar Meszaros.

[nggallery id=4473]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur! Rezultate excelente obținute de înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia la Campionatul Național Școlar de Înot. Cu 24 de medalii adjudecate și 311 puncte acumulate, echipa LPS Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea