Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Minor de 15 ani, din Aiud, cercetat pentru furt calificat. A sustras bunuri în valoare de peste 3000 de lei din incinta unei societăți comerciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Aiud l-au identificat, cu operativitate, pe un minor ce este bănuit de comiterea unui furt dintr-o societate comercială, faptă prin care a cauzat un prejudiciu de peste 3.000 de lei. O parte din prejudiciu a fost recuperat.

În dimineaţa zilei de 21.08.2017, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată de către reprezentantul unei societăţi comerciale din municipiu, cu privire la faptul că sediul societăţii a fost spart, iar din interior a fost sustrasă o casă de marcat, un laptop şi un telefon mobil, bunuri a căror valoare a fost estimată la 3.337 lei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, persoana bănuită de comiterea furtului a fost identificată.

Este vorba de un minor, în vârstă de 15 ani, din Aiud, care, în noaptea de 20/21.08.2017, ar fi pătruns, prin efracţie, în incinta societăţii comerciale şi a sustras bunurile respective. În cadrul activităţilor de cercetare desfăşurate, poliţiştii au reuşti să recupereze laptopul.

Faţă de minor, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea integrală a prejudiciului.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Elevi de la „Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș, vizită la Parlamentul European de la Bruxelles

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi de la „Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș, vizită la Parlamentul European de la Bruxelles Săptămâna trecută, un grup de 13 elevi de la „Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș, coordonați de doamnele profesoare Todor Cornelia si Crișan Monica au fost beneficiarii unei mobilități de grup la Charberoi și Bruxelles, Belgia, mobilitate finanțată de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea