Rămâi conectat

Curier Județean

Minor de 15 ani, din Aiud, cercetat pentru furt calificat. A sustras bunuri în valoare de peste 3000 de lei din incinta unei societăți comerciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Aiud l-au identificat, cu operativitate, pe un minor ce este bănuit de comiterea unui furt dintr-o societate comercială, faptă prin care a cauzat un prejudiciu de peste 3.000 de lei. O parte din prejudiciu a fost recuperat.

În dimineaţa zilei de 21.08.2017, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată de către reprezentantul unei societăţi comerciale din municipiu, cu privire la faptul că sediul societăţii a fost spart, iar din interior a fost sustrasă o casă de marcat, un laptop şi un telefon mobil, bunuri a căror valoare a fost estimată la 3.337 lei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, persoana bănuită de comiterea furtului a fost identificată.

Este vorba de un minor, în vârstă de 15 ani, din Aiud, care, în noaptea de 20/21.08.2017, ar fi pătruns, prin efracţie, în incinta societăţii comerciale şi a sustras bunurile respective. În cadrul activităţilor de cercetare desfăşurate, poliţiştii au reuşti să recupereze laptopul.

Faţă de minor, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea integrală a prejudiciului.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea