Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia, la intersecția șoselei de centură cu drumul ce duce spre Drâmbar. Coliziune între două autoturisme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier s-a petrecut joi, în jurul orei 15.45,  pe raza municipiului Alba Iulia, la intersecția șoselei de centură cu DJ 107C, drumul ce duce spre Drâmbar.

Din primele informații, este vorba despre o coliziune între două autoturisme.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit IPJ Alba, una dintre persoanele aflate în mașinile implicate în accident ar fi acuzat dureri de cap și a cerut sprijin medical.

Circulația în zonă s-a desfășurat, temporar, cu dificultate.

Se pare că este vorba despre o neacordare de prioritate.

UPDATE : În accident au fost implicate două autoturisme marca BMW, unul cu numere de înmatriculare în Hunedoara, iar celălalt în București. Se pare că unul dintre șoferi (C.D. din Piatra Neamț) nu s-a asigurat la ieșirea de pe strada  Mărășești și a intrat în coliziune cu autoturismul marca BMW, condus de B.S.J. din Hunedoara, care se deplasa regulamentar pe șoseaua de centură, pe direcția Teiuș-Sebeș.

În urma impactului, șoferul care se deplasa regulamentul a fost rănit ușor.

UPDATE: ”La data de 03.08.2017, in jurul orei 16.00, C.D., o femeie de 49 de ani, din municipiul Piatra Neamţ, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mărăşeşti din Alba Iulia, la intersecţia cu şoseaua ocolitoare a municipiului, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus în direcţia Teiuş – Sebeş, de un tânăr de 29 de ani, din judeţul Hunedoara intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului, şoferul celui de-al doilea autoturism a fost rănit uşor. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

sursa foto: facebook – InfoTrafic Alba, ziarul unirea

 [nggallery id=4411]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea