Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Defilări pe străzile Cugirului și concert de fanfară, la finalul Taberei de vară din Poiana cu Goruni

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-a tras cortina peste Tabăra de  vară din Poiana cu Goruni Vinerea – Cugir, eveniment încheiat duminică seara cu Parada celor 5 formațiuni de fanfară, atracția principală, de altfel, a manifestărilor ce au avut loc în acest călduros week-end.

Începând cu ora 17:00, locuitorii orașului au fost plăcut surprinși să asiste la parada tinerilor instrumentiști, dar și a ,,veteranilor” de la  cunoscuta fanfară ,,Transilvania” Cugir, cunoscută pentru prestația sa pe plan național și european. După o deplasare, dintr-o parte și din alta a bulevardului Alexandru Sahia, formațiile s-au întâlnit în zona ,,Complex” din localitate, unde în prezența publicului iubitor de muzică de fanfară, au susținut un veritabil concert.  De aici, a urmat o nouă defilare pe străzile Trandafirilor și Ion Creangă, după care, gazda manifestării pentru mai bine de o oră a devenit Parcul ,,Stadion” situat în cartierul Micro 7.

Pe o vreme toridă cu temperatură de peste 32 de grade, au susținut mici recitaluri: formația de copii din Sighișoara – dirijor Angelica Crișan, fanfara de copii din Târnăveni – pregătită de Lucia Pleșa și Daniela Vințan, fanfara de copii din Petrești pregătită de Adrian Frățilă, fanfara de copii din Cugir, pregătită de Petru Adam și Cristi Roman. Un loc aparte a revenit componenților fanfarei ,,Transilvania” Cugir, care au încântat și de această dată publicul local prin cântecele lor de succes cu care au cucerit lumea. Seara s-a încheiat cu o cină festivă și socializare la sala de festivități a primăriei locale. Pe tot parcursul manifestării au fost prezenți primarul și viceprimarul Cugirului, Adrian Teban, respectiv Călin Furdui, precum și Rodica Florea – director Casa de Cultură.

(C.P.)

[nggallery id=4255]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elemente de construcție, luate de vântul puternic din Alba Iulia: Intervin pompierii cu o autoscară pentru a le îndepărta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elemente de construcție, luate de vântul puternic din Alba Iulia: Intervin pompierii cu o autoscară pentru a le îndepărta Pompierii din Alba Iulia intervin sâmbătă după-masa pentru îndepărtarea unor elemente de construcție, cel mai probabil luate de vântul puternic. Citește și: 20 iulie 2024 | COD PORTOCALIU de FURTUNĂ în Alba: Vijelii puternice și rafale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea