Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Președintele american Donald Trump, la întâlnirea cu Klaus Iohannis: Avem un parteneriat măreț. Este o onoare să vă primesc, un aliat adevărat, o țară minunată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Moment important, vineri, la Washington, pentru relaţiile dintre România şi SUA. Președintele Klaus Iohannis a ajuns la Casa Albă, unde s-a întâlnit cu omologul său american, Donald Trump. Klaus Iohannis este primul lider est-european primit de preşedintele Statelor Unite de la învestirea sa în funcţie.

În primele minute ale întâlnirii, la care şi presa a avut acces, Donald Trump a urat bun venit unui mare aliat și a vorbit despre un parteneriat excelent dintre România şi Statele Unite.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Este o mare onoare să vă primesc, un aliat adevărat, o ţară minunată, o relaţie care devine din ce în ce mai bună. Vă mulţumesc mult că sunteţi aici”, a spus Donald Trump.

La rândul său, președintele Iohannis s-a declarat onorat să se afle la Casa Albă.

”Este o mare plăcere şi o onoare să fiu aici şi abia astept să începem discuţiile despre parteneriatul nostru”, a spus șeful statului.

Donald Trump a replicat: ”Este un parteneriat măreţ„

Acestea au fost primele cuvinte înaintea întâlnirii tete-a-tete. Cei doi şefi de stat vor avea apoi o discuţie privată în Biroul Oval.

Şeful statului român se află de mai multe zile în vizită în SUA. El s-a întâlnit deja cu şeful CIA şi cu congresmani americani. Înainte de Donald Trump, s-a întâlnit cu secretarul de Stat Rex Tillerson.

sursa: digi24.ro

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea