Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

INFOTRAFIC: Accident rutier MORTAL pe autostrada A1, în zona Săcel – O femeie a decedat și alte două persoane au fost rănite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, începând cu ora 16:30, în județul Sibiu, a fost oprită circulația pe sensul de mers Sebeș — Sibiu al autostrăzii A1, la kilometrul 266, în zona Săcel, deoarece se fac măsurători la locul producerii unui accident.

Un autoturism a lovit glisiera marginală. Cauza probabilă a fost acvaplanarea.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În urma impactului, o femeie pasageră în mașina a decedat și alte două persoane (șoferița și un alt pasager) au fost grav rănite.

Se estimează că circulația va fi reluată peste o jumătate de oră. Până atunci, conducătorii auto care se îndreaptă către Sibiu pot folosi DN1 Săcel — Sibiu.

”Le recomandăm conducătorilor auto care încheie coloanele de autovehicule să pună în funcțiune luminile de avarie, pentru a-i atenționa pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp”, transmite IGPR.

”La intervenție s-au deplasat două ambulanțe SMURD și o mașină de intervenție . Victima este o femeie in varsta de aproximativ 50 de ani iar răniții sunt un bărbat și o femeie, cărora li se acordă asistență. Sunt conștienți”, a precizat Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

”Accidentul s-a produs pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de trafic, cel mai probabil a acvaplanat”, a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Potrivit stiridesibiu.ro, mașina, condusă de fiica victimei, s-a lovit de mai multe ori de  parapeți iar în urma impactului violent pasagera din spate a fost proiectată în afară, fără șanse să mai fie salvată.

Cei doi răniți au fost preluați de SMURD și transportați la Spitalul Clinic Județean Sibiu.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea