Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Darko Zakoc – noul şi vechiul antrenor al campioanei Volei Alba Blaj! Un nou contract, pe doi ani, pentru „principalul” sârb

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a reuşit mutarea anului 2017, convingându-l pe antrenorul Darko Zakoc să continue pe banca tehnică triplei campioane! 

Darko Zakoc, omul ce se identifică cu performanţele remarcabile realizate de Volei Alba Blaj a acceptat să rămână încă două campionate la Blaj, spre deosebire de negocierile din anii precedenţi, când semnase înţelegeri valabile pentru un sezon!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

O veste extraordinară pentru suporterii blăjeni, continuitatea fiind cuvântul de ordine pentru clubul care a dominat voleiului feminin din România în ultimii ani. Mai mult, Darko Zakoc a acceptat să semneze astăzi, înainte de a pleca în vacanţă, un contract valabil pentru doi ani, iar în jurul datei de 1 iunie se va definitiva şi staff-ul tehnic al campioanei. „Era normal să îl dorim în continuare pe Darko Zakoc, singura opţiune pentru banca tehnică şi cea mai importantă mutare, în perspectiva sezonului viitor. S-a simţit bine la Blaj, îl cunoaştem şi se pliază cel mai bine pe stilul nostru de a lucra. Ne-am înţeles pe termen mediu, pentru a asigura stabilitate voleiului blăjean„, a declarat primarul Gheorghe Rotar.

Darko, eroul Blajului, este extrem de iubit în micuţul municipiu, bucurându-se de o apreciere extraordinară: viitoarea sală polivalentă se va numi „Darko Arena”, iar zilele trecute, în cadrul sărbătorii „Seara Campioanelor” a devenit cetăţean de onoare, alături de Adina Salaoru.

Antrenorul sârb a acceptat continuarea colaborării cu formaţia din „Mica Romă”, cu care a cucerit ultimele trei titluri în România dar şi Cupa României, realizând eventul în actuala ediţie, iar pentru parafarea contractului a refuzat o ofertă importantă din campionatul Poloniei.

Volei Alba Blaj s-a încununat a treia oară consecutiv regina voleiului feminin din România, iar părţile s-au aşezat la masa tratativelor, firest principala opţiune fiind Darko Zakoc. Discuţiile au fost scurte, antrenorul a cerut câteva zile timp de gândire, iar răspunsul “Da, continuăm” înseamnă enorm pentru Blaj, ce-şi păstrează “antrenorul-trofeu”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea