Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Juniorul Aiud a câştigat turneul juvenil de la Aiud, dedicat copiilor din 2008

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

14 echipe au participat la un atractiv turneu fotbalistic disputat pe terenul sintetic din Aiud. Competiţia dedicată copiilor născuţi în 2008 şi mai mici a fost câştigată de Juniorul Aiud, care s-a impus în finala cu Interstar Sibiu, în urma loviturilor de departajare.

Clasamentul: 1. Juniorul Aiud, 2. Interstar Sibiu 1; 3 ACS Sebeș 2014, 4. Academia Cluj, 5. Best Kids Reghin, 6. Sporting Cluj Napoca, 7. CFR Simeria, 8. Luceafărul Cluj, 9. Interstar Sibiu 2; 10. Unirea Alba Iulia, 11. Sporting Cluj 2; 12. Juniorul Aiud 2; 13. Viitorul Ungheni, 14. Rapid Cluj.

Finala s-a disputat între Juniorul Aiud și Interstar Sibiu, scor 3 -3, după lovituri de departajare 5-3 pentru Juniorul Aiud!  “Un turneu reușit în care tinerii fotbaliști au încântat asistenta prezenta la jocuri! Felicitări tuturor participanților!”, a transmis Florin Hanca, reprezentantul organizatorilor. Sâmbăta, 08.04.2017 se va desfășura turneu destinat copiilor născuți 2009 și 2010!

[nggallery id=3735]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea