Rămâi conectat

Actualitate

Sute de colindători vor vesti Naşterea Domnului lângă bradul împodobit

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

La Instituţia Prefectului Alba,

    Ca în fiecare an, pe holul principal al Instituţiei Prefectului, lângă sala „Mihai Viteazul”, un brad falnic care ajunge până în tavan a fost împodobit cu globuri, beteală, ornamente de Crăciun şi instalaţie electrică.
Iar colindătorii s-au programat deja, să aducă vestea Naşterii Domnului întregului personal al Prefecturii Alba, în frunte cu prefectul Ştefan Bardan, subprefectul Raul Tudoraşcu, directorul Virgil Tătar şi şefii de servicii Ileana Bărbănţan, Maria Pavel şi Vasile Bumb.
Astfel, luni, 19 decembrie, primii care vor colinda la Instituţia Prefectului, la ora 10.15, sunt 30 de elevi de la Şcoala Ighiel, urmaţi de un grup de 20 de colindători de la Şcoala Mihalţ şi copiii instituţionalizaţi de la Casa „Steaua Speranţei”. Tot luni, mai sunt programaţi colindători de la Facultatea de Teologie Ortodoxă, Şcoala „Avram Iancu” Alba Iulia şi Asoicaţia Asistenţilor Matenali. Pentru marţi, 20 decembrie, şi-au anunţat prezenţa la Prefectura Alba 17 persoane de la Căminul Bărăbanţ şi membrii Ansamblului „60+”. Miercuri, 21 decembrie, va fi rândul preşcolarilor Grădiniţei nr. 9 Alba Iulia şi al elevilor de la Şcoala Avram Iancu, Şcoala „Vasile Goldiş” Alba Iulia, Casa de Copii „Riţa Gărgăriţa” Bărăbanţ, Şcoala Mihalţ, grupul de colindători „Cununa Şardului” şi delegaţia comunei Ohaba, iar joi, 22 decembrie, vor colinda elevii Şcolii Oarda de Jos. În total, peste 350 de colindători şi-au anunţat până acum vizita la Instituţia Prefectului, care se va pregăti să-şi primească oaspeţii ca o gazdă bună.

Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce acte sunt necesare pentru a călători în străinătate însoțit de copiii minori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ce acte sunt necesare pentru a călători în străinătate însoțit de copiii minori Potrivit Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate, minorii – cetățeni români pot trece granițele țării doar dacă dețin un document de călătorie valabil. Minorul însoțit de ambii părinți poate ieși doar cu pașaportul sau cartea de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea