Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ioan Lazăr: „Guvernanţii vor plăti subvenţiile din agricultură la timp”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Guvernanţii vor plăti subvenţiile şi ajutorul pentru fermieri la timp. Făcând o comparaţie între guvernarea de acum şi cea dinainte, nici acum guvernul Cioloş nu a reuşit să plătească în întregime subvenţiile din agricultură.

„S-a întârziat foarte foarte mult. Gândiţi-vă că majoritatea fermierilor au luat credite, s-au împrumutat de la bănci pentru că e foarte greu la subvenţiile care sunt la ora actuală în ţara noastră să faci agricultură şi să creşti animale”, a spus Ioan Lazăr, liderul ALDE Alba.

Oamenii aşteaptă aceste subvenţii, atât cât sunt, dar să fie acordate la timp. Pentru că întârzierile sunt foarte mari, mulţi dintre agricultori fie au renunţat, fie au falimentat, iar Guvernul actual va trebui să-i „resusciteze” şi să îi sprijine mai mult pentru a-şi reveni.

„Degeaba vrem produse româneşti dacă nu sprijinim fermierii şi agricultorii din ţară. Actuala guvernare a promis şi dacă vor fi lăsaţi în pace de preşedinte şi  de opoziţie, vor duce la îndeplinire promisiunile din capania electorală”, a declarat Ioan Lazăr.

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea