Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO/ VIDEO: Albaiuliencele Andreea și Nicole, împreună cu Delia din Șimleul Silvaniei – trupa ”3 O’Clock”, în Gala Live de la X Factor!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiuliencele Andreea Alexeevici, Nicole David și Andrada Ivan din Șimleul Silvaniei, tinerele frumoase și talentate care formează trupa 3 O’Clock vor putea fi văzute și ascultate, vineri, 9 decembrie, la Gala Live de la X Factor.

”Mulțumim fiecăruia dintre voi pentru mesajele frumoase și susținerea pe care ne-o oferiți!!! Este foarte important pentru noi să știm că cei de acasă ne sunt alături! Ne-am simțit prea puțin în elementul nostru la duel, cântând cu negativ, dar abia așteptăm prima GALĂ LIVE, unde va fi cu noi bandul The Colours! Vineri, 9 decembrie, ora 20.30, contează doar VOTUL PUBLICULUI și așteptăm voturile voastre prin mesaj la 1313, cu textul „3oclock”!”, transmit tinerele pe pagina de Facebook.

Două foste eleve ale Liceului de Arte din Alba Iulia studiază acum în Cluj Napoca. Ele au concertat și pe scenele din municipiu tot sub numele de 3 O’Clock, dar împreună cu o altă colegă de aici.

”3 o’clock este un trio vocal format din Nicole, Delia şi Alexa. Ele aduc cu fiecare apariţie atmosfera anilor ’30, prin vestimentaţie şi stil, dar mai ales prin muzică. Ritmurile de swing, blues si boogie creează întotdeauna un concert de neuitat.
Fetele sunt susţinute şi de instrumente muzicale, în diferite formule: fie de sonoritatea inegalabilă a contrabasului, fie de melosul spaniol al chitarei, fie de culorile fascinante ale percuţiei africane, sau de energia debordantă a tobelor şi, de ce nu, poate chiar toate la un loc! Efectul este unul neasteptat şi rămâi surprins de fiecare dată!” – se arată în prezentarea trupei.

FOTO/ VIDEO: facebook

[nggallery id=3126]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 28 IUNIE – 4 IULIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 28 IUNIE – 4 IULIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Exorcism / Exorcism: Mântuirea Avanpremiera Regia: Joshua John Miller Cu: Russell Crowe, Sam Worthington, Samantha Mathis, Adam Goldberg, David Hyde Pierce Gen Film: Thriller Durată: 98 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea