Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia – Tânără rănită grav, după ce o șoferiță a intrat cu mașina în ea, pe trotuar

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un accident rutier produs, joi după-amiază, s-a soldat cu rănirea gravă a unei tinere din Alba Iulia. Aceasta a fost izbită de o mașină condusă de o altă tânără, care se pare că a încurcat frâna cu accelerația.

Potrivit IPJ Alba, șoferița a vrut să parcheze pe B-dul Revoluției, și în timpul efectuării acestei manevre a lovit-o pe femeia în vârstă de 31 de ani, care s-a nimerit să se afle în fața mașinii. Aceasta a suferit o fractură deschisă la unul dintre membrele inferioare și a necesitat transportarea de urgență la spital.

UPDATE: ”La data de 27.10.2016, în jurul orei 17.39, pe B-dul Revoluţiei din Alba Iulia, T.I., o tânără de 27 de ani, din Alba Iulia, în timp ce efectua o manevră de parcare a unui autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia, a pătruns pe trotuar şi a acroşat-o pe o femeie în vârstă de 31 de ani. În urma accidentului, femeia ce se afla pe trotuar a suferit leziuni la un picior şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde a primit îngrijiri medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

[nggallery id=2890]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut La Sibiu, în data de 17 mai, a avut loc concursul „Sunetul Muzicii”, la care elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor din Alba Iulia au reușit să obțină rezultate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea