Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO, Industria Galda – Pandurii 2 Tg. Jiu 4-1 (1-0) | Asta da minune, jos pălăria! Trupa lui Paul Ciucă, liderul Seriei a 4-a!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

industria-galda-pandurii-tg-jiu-2Cu a 5-a victorie consecutivă la activ, Industria Galda de Jos a urcat în fotoliul de lider al Seriei a 4-a din Liga a 3-a. Echipa condusă de Paul Ciucă a învins Pandurii Tg. Jiu 2, scor 4-1 (1-0), graţie reuşitelor semnate de Cernea (29, penalty, 65), S. Mureşan (58), Baghiu (90+1), respectiv Hlistei (55) a stâns 18 puncte (un singur eşec) şi este prima în ierarhie, un parcurs incredibil al conjudeţenilor.

Cel mai categoric succes stagional al Industriei, care în actul secund a făcut şi spectacol, spre încântarea fanilor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

O performanţă notorie a grupării găldene, care uimeşte de la o rundă la alta, iar etapa viitoare va disputa derby-ul de la Sebiş din fotoliul pluşat al liderului.

Partida de astăzi dintre Industria Galda de Jos şi Pandurii Tg. Jiu 2 are o importanţă majoră pentru elevii lui Paul Ciucă, amfitrionii având şansa să preia şefia Seriei a 4-a din Liga a 3-a, după runda a 7-a.

*4-1, MIN. 90+1: BAGHIU profită de eroarea lui R. David şi majorează scorul.

*3-1, MIN. 65: CERNEA înscrie cu capul, la centrarea lui Frenţiu

*2-1, MIN. 58: S. MUREŞAN a reluat din apropiere o centrare excelentă venită de la Cr. Bodea, acesta recuperând balonul respins în lateral de Negrilă, la şutul lui Cernea!

*1-1, MIN. 55: HLISTEI egalează după o acţiune individuală, încheiată cu un şut pe lângă Ştef

Situaţie excelentă de egalare ratată de Hlistei (32) – şut peste transversală din 10 metri.

*1-0, MIN. 29: CERNEA a transformat elegant, cu fentă, penalty-ul obţinut de S. Mureşan după duelul cu Miroiu.

Înainte de această fază, prima ocazie a meciului a fost semnată de G. Goronea (12), ce a trimis pe lângă de la marginea careului.

Echipe de start: *Industria: Căt. Ştef – Olar, Haiduc, Cioplântă, Boancă – Frenţiu (82, Boloş), D. Lupşan (70, Vonya), G. Goronea, Cr. Bodea – S. Mureşan (80, Baghiu), Cernea (84, Costea); rezerve Iancău – Fulea, P. Man. Antrenor Paul Ciucă.

*Pandurii 2: R. Negrilă – Trocan (74, R. Dumitru), Brînzan, A. David, Miroiu (70, Tudoran), Pirtea, L. Tudor, Hemidi (52, D. Pîrvulescu), R. Trifu, Dodoi (82, Cioiu), Hlistei; rezerve Jianu, B. Istrate,  Scurtu, Cioiu. Antrenor Cristian Popescu.

Cu 4 victorii consecutive la activ, găldenii sunt la egalitate de puncte (15) cu Naţional Sebiş, ce a pierdut la Becicherecu Mic. Un succes, sau chiar un rezultat de egalitate ar propulsa Industria în fotoliul de lider, o surpriză de proporţii, la mijlocul primei părţi a campionatului. Găldenii ar avea astfel oportunitatea ca runda viitoare, la Sebiş, să abordeze derby-ul din poziţia primei clasate, în compania unei formaţii ce are obiectiv declarat promovarea.

[nggallery id=2838]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea