Rămâi conectat

Curier Județean

Doi bărbați, din Alba Iulia și Aiud, condamnați la închisoare pentru tâlhărie și furt, prinși de polițiști. Au fost depuși în Penitenciarul Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un tânăr de 27 de ani din Alba Iulia și un bărbat de 37 de ani din Aiud, condamnați la închisoare pentru tâlhărie, respectiv furt calificat, au fost prinși de oamenii legii și duși după gratii. Cei doi au de executat, în total, aproape 8 ani de închisoare.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 7 septembrie, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Alba l-au depistat şi reţinut pe N.M.I., de 27 de ani, din Alba Iulia.

Tânărul este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Judecătoria Alba Iulia la 5 ani şi 8 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Tot ieri, 7 septembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din Aiud au pus în executare un mandat emis de Judecătoria Alba Iulia pe numele lui R.C., de 37 de ani, din Aiud.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de doi ani şi două luni închisoare, pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat.

R.C. a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rezultate Evaluare Națională 2024, în Alba: Aproape 75% din candidați au obținut medii mai mari sau egale cu 5

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate Evaluare Națională 2024, în Alba: Aproape 75% din candidați au obținut medii mai mari sau egale cu 5 Inspectoratul Școlar Județean Alba a centralizat rezultatele înregistrate la Evaluarea Națională ale absolvenților clasei a VIII-a (înainte de contestații), sesiunea iunie 2024. Situația statistică arată că dintre cei 2478 de candidați prezenți la ambele probe, 1849 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea