Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a IV-a, în suspans: prima etapă a campionatului amânată pentru 3-4 septembrie | Semnele de întrebare rămân Industria Galda de Jos 2 şi AFC Unirea 1924 Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

AJF Alba adunare generala 45 Biroul Executiv al AJF Alba a decis ca prima etapă a Ligii a IV-a Alba să fie amânată pentru 3-4 septembrie, din pricina faptului că încă nu se ştie exact câte echipe vor participa în stagiunea 2016-2017. La fel s-a procedat şi în cazul Cupei României, turul inaugural în care trebuiau să joace formaţiile din Liga a V-a.

Era destul de riscant să începem în asemenea situaţie, să fi pornit cu 16 echipe şi apoi să rămână 14 şi în fiecare rundă să stea două formaţii.  Dacă e nevoie, o să introducem o etapă intermediară la Liga a IV-a„, a precizat Cristian Petropulos, preşedintele AJF Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Deocamdată, Gaz Metan Valea Lungă a luat locul echipei Euro Şpring.

Iniţial s-a stabilit ca runda inaugurală să se dispute în weekend-ul 27-28 august, dar însă sunt semne de întrebare în privinţa componenţei Ligii a IV-a, în condiţiile în care AFC Unirea 1924 Alba Iulia aşteaptă loc sub soarele Ligii a 3-a (sunt semnale că seriile vor fi definitivate abia în 26 august), iar Industria Galda de Jos 2 nu e sigură că va lua startul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea