Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a IV-a, etapa a 27-a, Olimpia Aiud – Energia Săsciori 2-2 (1-0) | Antrenorul Horia Ciucă a adus egalarea pentru oaspeți în prelungiri!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Olimpia Aiud - Rapid Teius 4Olimpia Aiud a remizat cu Energia Săsciori într-un meci cu răsturnări de situații și un final dramatic, contând pentru etapa a 27-a a Ligii a IV-a, scor 2-2 (1-0), ambele formații aflându-se în subsolul ierarhiei.

Egalarea a fost adusă de antrenorul jucător al oaspeților H. Ciucă, în prelungiri, în minutul 90+2, după pasa lui Gh. Medrea!

În alt joc: Cuprirom Abrud – Gaz Metan Valea Lungă 1-3 (0-1):

*Marcatori: I. Miheț (57)/ Magyari (40, 77), Voicu (63).

În derby-ul ultimelor două clasate, vizitatorii au strâns al 4-lea punct extern în ultimele două etape și speră la salvarea de la retrogradare.

Energia Săsciori a rămas pe locul 15 în ierarhie, cu 16 puncte, reușind o remiză după 5 eșecuri consecutive, iar elevii antrenorului Remus Țălnar au pierdut două puncte mari printre degete.

Olimpia continuă pasa proastă, adunând 9 meciuri fără victorie, răstimp în care a strâns numai trei puncte.

Partida a fost una încărcată de neprevăzut, amifitrionii ratând un penalty în minutul 20, prin Silea, care a șutat pe lângă poartă. Același jucător s-a revanșat însă în minutul 39, când a deschis scorul. Bucuria aiudenilor nu a durat mult, pentru că la 10 minute după reluare, Șt. Bogdan a restabilit egalitatea, transformând a doua lovitură de pedeapsă a jocului (a fost faultat Gh. Medrea, intrat la pauză).

Olimpia s-a apropiat de cele trei puncte, grație golului înscris de I. Marian (76), dar vizitatorii au fost periculoși și au creat emoții la buturile lui Hagiu, reușind egalarea în prelungiri

Marcatori: Silea (39), I. Marian (76)/ Șt. Bogdan (55, penalty), H. Ciucă (90+2). *În minutul 20, Silea (Olimpia) a ratat un penalty


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia. *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea