Rămâi conectat

Ştirea zilei

Alba Fest – Party with the Best! Show total cu Willy William, James Arthur și Inna, sâmbătă, 28 mai, în Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aşa cum se ştie, sau ar trebui să se ştie, Alba Fest nu este un eveniment de inerţie, ci singurul festival care a exclus tot ce era în plus, aducând pe scena lui superlativele absolute ale momentului.

Alba Fest 201501Surprinzător prin prospeţimea din fiecare an a line-up-ului, convingător prin efervescenta şi spiritul publicului, Alba Fest este emblema evenimentelor din Cealaltă Capitală. Peste 30 000 de participanţi în fiecare an,  peste 40 000 watts de sunet consumaţi, cel puţin 3 zile de muzică bună în forma cea mai pură, şi 100% ocupare la cazare, cam asta înseamnă în cifre şi date festivalul din Cetate, singurul cu cea mai sănătoasă creştere din Transilvania.

Desfăşurat în cea mai mare cetate a României, evenimentul devine de neocolit de mii de tineri care aleg să-şi întâlnească idolii în regim de gratuitate şi să se distreze la preţuri nepiperate. La toate acestea, adăugaţi precizia şi consistenţă cu care acest eveniment este conectat la întreaga ţară prin cele mai importante canale de comunicare.

Ca să fie mai clar….. ziua de sâmbătă, 28 mai, show total!

Evenimentul din 2016 este formă de facto a podiumului celor mai actuale clasamente muzicale. Este diferenţa dintre a auzi o piesă şi a avea pe scenă cea mai ascultată piesa a anului cântată de Willy William, James Arthur sau Inna. O zi de festival care atinge şi depăşeşte criteriile de top în privinţa producţiei, de la scena până la ultimul efect pirotehnic. Poate, singurul festival în care “acces gratuit” înseamnă acces garantat la un show absolut, cu artişti a căror faimă e depăşită doar de numărul de hit-uri. (Z.U.)

Biroul de presă al Primăriei Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba a fost GĂSITĂ

Bera Larisa

Publicat

în

Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba a fost GĂSITĂ Cătelușa Golden Retriver, Yukanna, a fost găsită vineri seara. Aceasta a fost dată dispărută joi, în zona Galda de Sus. Citește și: FOTO | S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea