Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Peste 12.000 de elevi și preșcolari, din toată țara, au vizitat Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, în săptămâna ”Școala Altfel”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia a fost, și în acest an, o destinație preferată de elevi din întreaga țară în săptămâna ”Școala Altfel”.

Potrivit reprezentanților instituției, în perioada 18-22 aprilie, nu mai puţin de 12.163 de preşcolari şi elevi, din toate colțurile țării, au vizitat muzeul albaiulian.

”Prin intermediul ghidajelor de specialitate copiii au avut parte de o lecţie de istorie, aflând informaţii despre viaţa oraşului nostru.

Cele mai pline zile au fost cele de marţi şi joi, când ne-am bucurat de prezenţa a 2771, respectiv 2740 de elevi”, au transmis reprezentanții muzeului.(C.M.)

[nggallery id=2023]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea